BIVŠA SUPRUGA NEBOJŠE GLOGOVCA OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOJA JE SVE RASPLAKALA : „Džaba ti sedmo nebo, volim te više od toga“

| March 4, 2019 | 0 Comments

POPULARNI GLUMAC, NEBOJŠA GLOGOVAC, UMRO JE NA INSTITUTU ZA ONKLOLOGIJU, NAKON KRAĆE BOLESTI. IMAO JE 48.GODINA ŽIVOTA, PA SU MNOGI U ŽALOSTI ZBOG NJEGA. Jedna fotografija koja je izašla na profilu MINE GLOGOVCA, slikarke koja je bila po zanimalju, je sve iznenadila.

Ta slika nikako nije izgledala obično. A bivša supruga Nemojše Glogovca je objavila prije pola godine ovu sliku, koja ima sada svoje posebno značenje.

SEDMO NEBO je za nju uvijek imalo neko posebno značenje, tako da je i izložbu tako nazvala. Nego je bilo saučenik historije, čovjeka i prirode, pa je ono ujedno i svjedok evolucije, sve što je i pristuan, što se mijenja svakog trenutka.

Povodom Minine izložbe, historičar je napisao jednu kritiku. Ta jedna obična fotografija je predstavima sasvim novo, drugačije značenje.
Nebojša i Mina su se vjenčali 1996 godine, a vjenčao ih je Vojin Ćetković.

Prije samo nekoliko godina, slikarka je na svojoj samostalnoj izložbi objavila tu sliku.
Privatni život su uvijek daleko od javnosti krili, ali ova fotografija je pokazala kako su izgledali kao porodica.

Nakon njihovog razvoda, oni su i dalje u prijateljskim odnosima ostali, a nisu se nikada ni svađali.
Imali su dvoje djece.

Još uvijek su svi u šoku, jer niko ne može da mu vjeruje kako ganema nikako više. Imao je toliko iza sebe djela, a otišao je kada nije mogao niko očekivao.

Danas svi tuguju za njim, tako da će mnogima biti urezan u srcu, stvarno je bio veliki čovjek i veliki glumac.

loading...

Kategorija: Zanimljivosti

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *