Sama kod kuće. Roditelji poslom van države, brat na ekskurziji. Znači sama sam u DRŽAVI. Neko mi uveče u 10 zvoni na interfon kaže komšinica, ja otvorim iako nemam pojma ko je (naivno od mene). Uključim kameru da vidim ulaz i prizemlje zgrade, nema nikoga.

| October 8, 2019 | 0 Comments

Sama kod kuće. Roditelji poslom van države, brat na ekskurziji. Znači sama sam u DRŽAVI.

Neko mi uveče u 10 zvoni na interfon kaže komšinica, ja otvorim iako nemam pojma ko je (naivno od mene). Uključim kameru da vidim ulaz i prizemlje zgrade, nema nikoga.

Mozda Vas zanima ?  “Čekam na kasi u mega marketu u Čačku i u jednom trenutku na kasu pored dolazi djevojka, oko 24, 25 godina i obrati se kasirki riječima: “Molim vas, vidite li tamo među rafovima onu staru baku sa unukom? E, evo vama 10 000 dinara i molim vas pratite na koju će kasu doći i recite joj da je neki jubilarni kupac i da je dobila nagradnu kupovinu u vrijednosti od 10 000 dinara. Hoćete li?” Kasirka je pita:...”

Nakon 5 minuta zvoni mi fiksni (ne sjećam se da je ikad zvonio, svi nas zovu na mobilne telefone), kaže neka žena traži Nikolu, kažem pogrešan broj. Nakon par minuta zvoni mi neko na vrata ja pogledam kroz špijunku vidim samo 2 figure, jer svjetla na spratu nisu radila par dana.

Mozda Vas zanima ?  Moja žena ima drugog muškarca… Danas nakon što sam se vratio kući iz kafića odlučio sam malo da zaspanem između …

Nisam otvorila ali vidim da su uhvatili kvaku vrata i pokušali da uđu, gledaju da li je otključano. Imam nova vrata stana koja su baš debela i nema šanse da iko probije, ali ljudi moji ja sam se odsjekla.

Mozda Vas zanima ?  “Udala sam se znajući da ne mogu da imam djecu. “

I nije da živim u nekom napuštenom kraju ili nekoj staroj zgradi, ovo je prilično nov kraj u gradu. Nisam 3 dana iz kuće izašla misleći da su sigurno negdje u blizini i da će me pratiti.

NASTAVAK PROCITAJTE NA SLEDECOJ STRANICI

Pages: 1 2

Loading...
loading...

Kategorija: Narodni Lijekovi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *