“Otišla sam da se nađem sa ljubavnikom, a mobitel mi ostao kod kuće”

| October 30, 2019 | 0 Comments

U braku sam. Vrhunac moje pameti kada sam tog dana izašla kolima da se vidim sa ljubavnikom telefon nisam uzela sa punjača, ostao otključan sa porukama. Bila sam u žurbi, nisam stigla da obrišem poruke, samo sam mislila da stignem na vrijeme.Muža sam slagala da sam otišla na pijaci, zadržala sam se cijelo podne kod ljubavnika bilo mi je veselo sve dok nisam stigla kući onda mi je presjeo dan.Moj muž je pročitao poruke sa ljubavnikom kada me dočao na vratima bio je pi*an, ag*esivan, ljut, uhvatio me za kosu i bacio na podu i onda me premlatio.

Mozda Vas zanima ?  ZBOGOM POMIJERANJU KAZALJKI NA SATU!!!? LJETNJE RAČUNANJE VREMENA TRAJAĆE… ZAUVIJEK!!!

Svega čega se sjećam da me udarao gdje je stigao.

Nakon par sati kad sam se probulila iz polu kome bila sam kr*ava po licu osjećala sam bolove u stomaku, ustala sam da se umijem onda sam pozvala mamu da joj ispričam šta se desilo, rekla je da spakujem stvari da će kasnije doći sa tatom.

Mozda Vas zanima ?  MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA SLIKU S MORA, ALI KARLEUŠA JE UOČILA DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Napisala je komentar, a kad su pročitali, VALJALI SU SE OD SMIJEHA (FOTO)

Nisam smjela da izađem iz kupatila dok nisam čula sirenu auta.

Onda sam čula tatu da galami, brzo sam izašla iz kupatila da spakujem stvari. Moj suprug nije bio kod kuće tako da smo bezbjedno otišli.

Mozda Vas zanima ?  Udala sam se za dečka koji je 6 godina mlađi od mene, on 23 a ja 29. Stvarno ga volim, i on mene i najveći strah mi je bio da će me njegova porodica mrziti i da će mi zagorčavati život. I tako zamoli on mene da zbog običaja (Hercegovac je) kad se vjenčamo budemo u njegovoj rodnoj kući 2 dana prije nego odemo na medeni mjesec da bi gosti koji dolaze i njegova dalja familija me mogli upoznati. I tako dolazi prva tura gostiju, trebam ja da kafu napravim, kaže svekrva neka ja ću, ti sjedi sa gostima, svi u čudu gledaju. Meni se sve okrenulo jer ja kafu ne pijem i nikako je smisliti ne mogu, a kad to kažem pred svim tim tetkama i amidžama ima da budem ko crna ovca u familiji. I donijela svekrva kafu, a meni posebno nasula. Ja sve kontam otrovat će me žena, gotova sam. Hajd vidim svi gledaju i ja otpijem gutljaj. Kad sam popila gutljaj..."

Suprug zove cijeli dan moli za oproštaj, a tata me nagovara da se razvedem, a ja ne znam šta da odlučim.”

 

NASTAVAK PROCITAJTE NA SLEDECOJ STRANICI

Pages: 1 2

Loading...
loading...

Kategorija: Narodni Lijekovi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *