NEKADA JE OSVAJALA LJEPOTOM, A SADA NE LIČI NA SEBE: Glumica se bori sa OPAKOM BOLEŠĆU, zbog njene objave PLAČE REGION!

| December 4, 2019 | 0 Comments

Glumica Mirjana Majurec (67) i dalje vodi borbu s karcinomom. Prije dve godine je metastazirao i nakon odluke ljekarskog tima Minja je završila na Radiohirurgiji u Svetoj Nedelji.

Punih devet godina bori se s teškom bolešću, a na Fejsbuku se ovih dana požalila na probleme kroz koje prolazi.

Prošlog ljeta razmišljala je o povratku glumi, rekla je da je vratila energiju i da je spremna da radi. Ipak, bolest ju je opet natjerala na borbu. Podršku su joj pružili brojni prijatelji i poznanici, koje je rastužila svojom objavom.

Mozda Vas zanima ?  OVO MORATE DA PROBATE: Recept za vazdušasto pecivo star 30 godina!

– Dragi FB prijatelji, hvala na brizi. Infuzije ste valjda svi primali. One postoje da vas ojačaju, a ja želim sutra da primim sedmu hemoterapiju. Rasturila me giljotinska bol od rastezanja na živo u Traumi. Naša Ivana Kalođera iz “Nisi sama – ideš s nama” misli na mene i sve je OK. Svako zlo za neko dobro. Upoznala sam dragu medicinsku sestru koja će mi za podnošljivu naknadu dolaziti kad može. Divna osoba. Za operaciju ruke nemam novca. Nemam punjač, ali imam vas – napisala je u emotivnom priznanju glumica.

Mozda Vas zanima ?  Moja kćerka živi kao skitnica, na ulici… spava ispod mosta, a ja kao majka ne mogu ništa uraditi. Nakon što sam se drugi …

Sa sinovima, Ivanom Mlinarićem i Lukom Vidovićem u početku nije pričala o bolesti, skrivala ju je od njih, a danas su joj oni, uz bivšeg supruga Marka Mlinarića najveća podrška. Kad je zbog liječenja i hemoterapija počela da gubi kosu, stavila je periku, ali nije nikada skrivala ni kako izgleda bez nje.

Mozda Vas zanima ?  LEPA BRENA SE POVLAČI SA ESTRADE! Vijest odjeknula kao BOMBA! Trenutno joj je zdravlje najvažnije

– Lukina bivša djevojka Sanja me je ošišala na ćelavo i stavila sam periku koja je bila kao moja kosa. Plakala je dok me šišala, a ja sam se smijala – otkrila je Minja u ranijem razgovoru

Loading...
loading...

Kategorija: Narodni Lijekovi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *