CHAT: Priznala mu je da ga je prevarila, ali njegov odgovor ju je kaznio do kraja!

| July 13, 2019 | 0 Comments

Djevojka je priznala da je prevarila partnera, ali ovakvom odgovoru se nije nadala.

Pogledajte šta se desilo.

Jedan muškarac iz Zagreba (35) je ostavio suprugu zbog ljubavnice koja je starija od njega sedam godina. Toliko se zaljubio da je izgubio razum, ali sada žali zbog svog nepromišljenog poteza.

“Izgubio sam suprugu koja je bila predivna žena, dobra i brižna, zbog sedam godina starije ljubavnice s kojom sam je varao od ljeta 2015. godine. Žena nije ništa znala, ili barem to nije pokazivala.

Ljubavnica je bila izuzetno sek*epilna, fantastična u krevetu i jednostavno joj nisam mogao odoljeti, kao da me neka snažna sila stalno vodila njoj. Prošlog ljeta sam se čak razveo od žene u nadi da ću s njom započeti život. I ona je bila u braku i obećala mi je kako će i ona otići od muža.

 

Ali, tada je sve krenulo naopako. I dalje smo živjeli odvojeno jer se ona još nije razvela, a četiri mjeseca nakon što sam ja otišao od supruge, ljubavnica me je ostavila. Našla je novog muškarca, ali stalno mi se javlja SMS-om ili porukama na Fejsbuku.Piše kako me se često sjeti. Odgovorio sam joj da me pusti na miru, čak sam slagao kao već imam novu djevojku s kojom mislim ozbiljno.

NASTAVAK PROCITAJTE NA SLEDECOJ STRANICI

Pages: 1 2

loading...

Kategorija: Ljekovito Bilje

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *