Ljekovite tinkture – Lijecenje prostorije Biljkama

| October 1, 2019 | 0 Comments

Uloga biljaka u odredjenoj sredini je visestruka ! One su nam na prvom mjestu , oplemljenuju vazduh procesom fotosinteze uzimaju ugljen dioksid a u prostoriju ispustaju novi kiseonik.

Svojim prijatnim mirisima sa jedne a zigledom i energijom koju emitiju sa druge strane oplemenjuju i osvezavaju okolinu , unose sklad , lepljepotu mir nezne forme i duh prirode u nas dom ili radni prosstor. Za dekoraciju pretpostavljate zivo , zasadjeno cvijece ili sobne zelene biljke: filodendron marantu sobnu lipu , japanske ljubicice aloju i druge, nasuprot rezanim ili suvim aranzmanima mada i oni doprinose ljepoti uredjenja.

u danasnjimuslovima zivota i rada gdje veliko tuddjenje coveka od prirode puno tehnike nehumanim i grubih odnosa i oblika , itekako je vazno uneti u svoj zivoti okruzenje sto vise toploine i njeznosti lepote i ljubavi. Malo zelinila moze da nam pomogne u tome. Kaoi kod svega ostalog. tako i u izboru Bilja i njiovom smjestaju u prostoru treba vodit racuna. Mozete ih postavit pojedinacno ili napravit zelenu oazu u u dnevnoj sobili ili na terasi . U zandinjerima mozete kreirat privlacne sarane bastice pune dekorativnih karanfila , muskatli , ruza.. Razno zacisnko bilje lijepo uspeva i u saksijama oplemenjuje svoju okolinu mirisom i korisno je u ishrani:L ruzmarin, majcina dusica, nana , bosiljak … itd. Jos lepse je ako Bilje kombinujete sa fontanom ili akvarijumom.

Mozda Vas zanima ?  NAPOKON PROCURILE FOTOGRAFIJE DRAGANE MIRKOVIĆ SA NJENE SVADBE! SVI GLEDAJU U JEDAN DETALJ, ŠTA SE DESILO??? POGLEDAJTE ZBOG ČEGA IH JE SKRIVALA!

Voda koja tece ili prska ili ossvezava i cisti prosstor,a akvarijum sa ribicama donosi mir i opustenost. Izbjegavajte kaktuse , parazitske biljke i one ostrih ili prevelikih listova. Njhvove bodlje ce djelovati neprijateljskim Vasim gostima i kvarit ce skladan odnos sa ukucanima. Pojedine biljke m prazitske kao brsljan i imela i velike lisnate , poput difenbahije ili adama mogu da crpve vasu energiju. Poznato je da ciklama lose djeluje na bubrege i jetru. Dobro proucite koju vrstu unosite u svoju okolinu. Naime , najvaznije je da sami osetite koja je to biljka koja ce vam prijati i gdje joj je mjesto. Akose dogodi da Vam biljka klopni , da je bolesna i ne napreduje bas najbolje uzrok moze bii izlozenost nekom stetnom uticaju , pa je treba premjestit na drugo mjesto ili otklonit ucitacj. Konacno , trebalo bi da se do ovog trenutka savladali osnovne karake radiestezijskog rada i da nesmetano mozete odabrati Vasse Biljke i odredit im mjesta kao i svemu drugom. Zive biljke nemojte drzat u spavacajoj sobi jer vam nocu uzimaju kiseonik .
Podarite im malo paznje i ljubavi i one ce vam uzvratit istom mjerom !

Loading...
loading...

Tagovi:

Kategorija: Lijecenje, Ljekovito Bilje, Narodni Lijekovi, Recepti

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *